ОСТАННІ НОВИНИ

Наступного року в Рудно почнуть будувати каналізаційну насосну станцію

Наталя Дуляба

|

Сьогодні, 19 жовтня, виконавчий комітет Львівської міської ради надав ЛМКП «Львівводоканал» функцій замовника на будівництво каналізаційної насосної станції на вул. Лесі Українки в смт Рудно. Про це повідомляє кореспондент Львівського порталу.

 

Як розповів начальник управління інженерного господарства міськради Львова Олександр Одинець, до кінця року планують закупити необхідне обладнання, а саме будівництво розпочнуть вже у 2019 році.

«Проект будівництва каналізаційної насосної станції в смт Рудно виготовила Рудненська селищна рада. Проект готовий, пройшов експертизу. Зараз його передають нам і будемо запускати в роботу. До кінця року буде можливість закупити обладнання, а будівельні роботи розпочнуться наступного року. Всі роботи виконуватиме ЛМКП «Львівводоканал», – пояснив Олександр Одинець.

Зазначимо, сьогодні смт Рудно є частково каналізованим. Більшість мешканців користується вигрібними ямами.

Каналізувати селище мали ще у 2016 році, тоді міський голова Львова Андрій Садовий пообіцяв виділити на це 9 млн грн, однак жодних робіт так і не провели. Лише минулого року у Рудно почали прокладати каналізаційні колектори.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *