ОСТАННІ НОВИНИ

Дружина колишнього підлеглого Садового хоче будувати житлово-офісний центр на Зеленій

Наталя Дуляба

|

ТзОВ «Реновація» хоче будувати житлово-офісний комплекс із вбудованими об’єктами обслуговування населення, підземною автостоянкою, трансформаторною підстанцією та даховою котельнею на вул. Зеленій, 151. Відповідний проект містобудівних умов та обмежень є у розпорядженні Львівського порталу.

 

Як йдеться у проекті рішення, ТзОВ «Реновація» планує зводити житлово-офісний комплекс на трьох земельних ділянках загальною площею 1,98 га.

Цільове призначення землі – для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку з об’єктами торгово-розважальної та ринкової інфраструктури; категорія – землі житлової та громадської забудови. Також ці земельні ділянки розташовані у зонах Ж-3 – зоні багатоповерхової житлової забудови та ТР-2 – зоні транспортної інфраструктури.

Для того, щоб збудувати новий житлово-офісний комплекс на вул. Зеленій, 151 ТзОВ «Реновація» хоче знести існуючі там зараз будівлі.

Зазначимо, що питання про надання містобудівних умов та обмежень ТзОВ «Реновація» на будівництво житлово-офісного центру на вул. Зеленій, 151 мали розглядати як додаткове сьогодні, 19 жовтня, під час засідання виконавчого комітету міськради Львова. Проте його не включили до порядку денного.

Згідно з даними аналітичної системи YouControl, ТзОВ «Реновація» створили у 2007 році. Його засновником є ТзОВ «Ренесанс центр», яким володіє Ірина Камінська.

Основний вид діяльності ТзОВ «Реновація» вказаний як будівництво житлових і нежитлових будівель. Розмір статутного капіталу становить 46 тисяч гривень.

Водночас Ірина Камінська також є власницею готелю «Екотель», що на вул. Сахарова, 42.

Як пише видання 032.ua, Ірина Камінська є дружиною Тараса Вітика – екс-директора комунального підприємства «Адміністративно-технічне управління». У 2015 році Тарас Вітик балотувався до Львівської міськради від фракції «Самопоміч», але так і не став депутатом. Своєю чергою Ірина Камінська теж має стосунок до партії Андрія Садового – цього року вона, працюючи за сумісництвом, отримала зарплату в «Об’єднанні «Самопоміч».

Як повідомляв Львівський портал, до будівлі існуючого готелю «Екотель» у Львові збираються добудувати новий корпус на 6 поверхів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *