ОСТАННІ НОВИНИ

Минулої доби на Донбасі загинули двоє українських військових

Юлія Шпак

|

Упродовж минулої доби, 16 жовтня, ситуація в районі проведення операції залишалася цілком контрольованою Об’єднаними силами. В ході бойових дій двоє українських військовослужбовців загинули, один отримав поранення. Про це у Facebook повідомляє штаб ООС.

 

Російські окупанти 19 разів відкривали вогонь по позиціях наших військ. При цьому ворог тричі застосовував озброєння, заборонене Мінськими домовленостями.

Противник вів прицільний вогонь з мінометів калібру 120 та 82 мм, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. Активізувалася робота ворожих снайперів.

Російсько-окупаційні війська здійснювали обстріли позицій Об’єднаних сил в районі населених пунктів Станиця Луганська, Новозванівка, Луганське, Піски, Мар’їнка, Березове, Чермалик, Павлопіль, Гнутове, Водяне, Лебединське та Широкине.

На опорні пункти наших військ поблизу Луганського противник здійснював вогневий вплив з мінометів калібру 120 та 82 мм, а також озброєння бойових машин піхоти. Позиції Об’єднаних сил в районі Водяного окупанти обстрілювали з мінометів 82-го калібру. У Мар’їнці та Березовому по наших захисниках вели вогонь снайпери.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *