ОСТАННІ НОВИНИ

1200 військових та 50 одиниць військової техніки: центром Львова пройшов Марш захисників України

Вероніка Рой

|

Cьогодні, 14 жовтня, із нагоди Дня захисника України, Дня козацтва та свята Покрови Пресвятої Богородиці у центрі Львова відбувся Марш захисників України. Колони українських воїнів та військової техніки пройшли проспектом Свободи. Про це повідомляє кореспондент Львівського порталу.

Урочистості розпочалися із Гімну України та хвилини мовчання за полеглими Героями, які віддали своє життя, захищаючи нашу землю від окупанта.

Перед початком Маршу відбулась урочиста посвята в ліцеїсти першокурсників Львівського державного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Крут.  Понад 170 юнаків присягнули на вірність українському народу.

Зазначимо, що участь у Марші захисників України взяли понад 1200 військовослужбовців зі всієї Львівщини. Серед них – учасники АТО та ООС, ветерани УПА, волонтери, реконструктори в одностроях УПА та козацькі громадські організації. Окрім цього, до заходу долучили 50 одиниць військової техніки та озброєння.

Також варто додати, що сьогодні до 17 години на площі біля пам’ятника Тарасу Шевченку можна оглянути військову техніку та озброєння.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *