ОСТАННІ НОВИНИ

24 бригада Короля Данила перемогла в турнірі з футзалу «Братство Покрови»

Олена Карп'юк

|

Вчора, 12 жовтня, футбольна команда 24-ї окремої механізованої бригади імені Короля Данила у жорсткій фінальній грі виборола першість ІІ Відкритого турніру з футзалу «Братство Покрови». Про це Львівському порталу повідомили організатори турніру.

 

Участь у футзальному змаганні беруть футбольні команди підрозділів Збройних сил України, медики Військово-медичного клінічного центру Західного регіону та збірна команда «Львівгазвидобування» – колективу, де народилася ідея організувати такий турнір до Дня захисника України.

Минулоріч переможцем турніру з футзалу стала команда 80-ї окремої десантно-штурмової бригади. Цього року долучилися сильні суперники – футбольна команда 24-ї окремої механізованої бригади імені короля Данила.

Уже від початку змагань було зрозуміло, що головний бій за кубок переможця відбудеться саме поміж ними.

«Гра між 80-кою та 24-кою проходила на високих емоціях. За межами поля нервово ходили командири. Кожна з команд отримала завдання перемогти. Технічно, у високому темпі, зосереджено пройшли два тайми. Сталося так, що перемогла таки 24-ка. А судді національної категорій, Іван Вишиваний та Роман Хомляк, були вражені рівнем гри і заявили, що наші бійці вміють не лише воювати, а й відмінно грати у футбол», – зазначають організатори.

Гостро проходила гра і за третє та четверте місця між командою медиків Військово-медичного клінічного центру та збірною «Львівгазвидобування». Вона закінчилась нічиєю, але за кількістю забитих на турнірі м’ячів, третє місце дісталося газовикам.

«Ми проводимо цей турнір для того, щоб хлопці відчули наше ставлення до тієї важливої справи, яку вони роблять там на передовій, щоб кожен працівник Львівгазвидобування долучився ще й в такий спосіб до підтримки нашої армії. Щоб не нівелювалося відчуття того, що тил і армія разом. Щиро вдячний Західному регіональному медіа-центру Міністерства оборони України за підтримку такого починання газовиків західної України» –розповів ініціатор турніру, голова первинної профспілкової організації «Львівгазвидобування» Андрій Левтюх.

Справжнім подарунком для учасників під час спортивного заходу став музичний подарунок від автора, воїна АТО, виконавця військових пісень Олександра Рожко. Вітали футболістів й артисти Народного ансамблю танцю «Карпати», Львівського державного палацу естетичного виховання учнівської молоді. Також військових потішили своїми виступами акробатки Театру спорту Львівського державного університету фізичної культури.

«Заходи, в яких ми беремо участь, – зазвичай урочистості. А тут такий привід для самоствердження, зняття стресу, відчуття перемоги, адже це – командна гра. Позитивні емоції як під час гри, так і після неї. Я за те, щоб якомога більше організацій долучалися до таких заходів. І неважливо, скільки буде учасників, десятки чи кілька тисяч. Важить тільки те, що наші бійці бачать, що вони важливі для держави, цікаві для суспільства, щоб мати ще більше підстав з гордістю говорити про те, що вони є захисниками Батьківщини», – наголосив керівник Західного регіонального медіацентру Міністерства оборони України Олександр Поронюк.

«Братство Покрови» організований за олімпійським принципом «всі грають з усіма». Він передбачає 6 ігор. Триває загалом майже 4 години.

Зазначимо, проводила «Братство Покрови» первинна профспілкова організація «Львівгазвидобування» за сприяння Західного регіонального медіацентру Міністерства оборони України.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *