ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові хочуть продати ще два приміщення на площі Ринок

Наталя Дуляба

|

Львівська міськрада планує виставити на продаж приміщення на перших поверхах у будинках №7 та №8 на площі Ринок. Відповідний проект ухвали розглядатимуть завтра, 11 жовтня, під час сесії міськради, передає кореспондент Львівського порталу.

 

Як йдеться в проекті ухвали, мерія хоче виставити на аукціон нежитлові приміщення першого поверху площею 104,1 кв м на площі Ринок, 8, а також 26,7 кв м першого поверху на площі Ринок, 7. Наразі стартова ціна об’єктів ще не відома.

«Приміщення, яке пропонується продати, є комерційно привабливим, для потреб Львівської міської ради, її виконавчих органів та юридичних осіб комунальної власності не використовується», – йдеться у пояснювальній записці до проекту ухвали.

Вказані приміщення на площі Ринок, 7, 8 до кінця жовтня-грудня цього року орендує ГО «Інститут політичних технологій».

Зазначимо, що будинок на площі Ринок, 8 відомий як кам’яниця Бернатовичівська, а на площі Ринок, 7 – як кам’яниця Шембека. Обидві споруди є пам’ятками архітектури, які звели у XVI-XVII століттях. Також вони розташовані у межах території, що внесена до списку Всесвітньої спадщини ЮНЕСКО.

Нагадаємо, нещодавно Львівська міська рада продала за 5 млн грн підвальне приміщення на площі Ринок, 31. Його купило ТзОВ «Холдинг «Гранд Готель», власником якого є бізнесмен і депутат Львівської міської ради Григорій Козловський.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *