ОСТАННІ НОВИНИ

Водій «дев’ятки» наїхав на двох 30-річних львів'янок, які стояли на зупинці

Дарина Смеречанська

|

Неподалік Львова водій «дев’ятки» наїхав на двох жінок, які стояли на зупинці громадського транспорту. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУ НП у Львівській області.

 

Так, у Пустомитівський відділ поліції 5 жовтня надійшло повідомлення про те, що на під’їзній автодорозі до Львова близько 17.00 сталася дорожньо-транспортна пригода з потерпілими.

Як попередньо встановили поліцейські, водій автомобіля «ВАЗ 21099», 61-річний житель Одеської області, не впорався із керуванням та скоїв наїзд на двох 30-річних львів’янок, які знаходилися на зупинці громадського транспорту. Після цього «дев’ятка» з’їхала у кювет та перекинулася.

В результаті ДТП одна із потерпілих госпіталізована у лікарню. Інша жінка після надання медичної допомоги відпущена додому. У водія лікарі діагностували забійні садна обох кистей.

За фактом відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Максимальне покарання, передбачене статтею, – обмеження волі на термін до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *