ОСТАННІ НОВИНИ

Вчора далекобійники перекривали трасу Львів-Краковець

Вероніка Рой

|

Вчора, 2 жовтня, водії вантажівок перекривали автодорогу Львів-Краковець. Таким чином вони намагались привернути увагу до черг на кордоні. Про це Львівському порталу повідомили у департаменті цивільного захисту Львівської ОДА.

 

Так, близько 19:05 год. на автодорозі Львів – Краковець біля МП «Краковець» водій вантажного автомобіля «Сканія», 30-річний мешканець. с. Коропуж Городоцького району, разом із невідомими, у кількості близько 50-ти осіб, перекрили рух автомобілів. Перекриття відбувалося  у зв’язку з тим, що водії великогабаритних автомобілів протягом 2-ох діб стоять у черзі для перетину кордону.

Станом на 19:50 год. 2 жовтня рух на автодорозі сполученням Львів – Краковець повністю відновлено.

Як повідомив координатор спільноти «Варта-1» Ігор Зінкевич, трасу перекривали водії-далекобійники через кілометрові черги на митницях і не можливість проїзду кордону.

Нагадаємо, вчора у Львівські ОДА повідомили, що причиною черг на кордоні з Польщею є низька пропускна здатність автомобілів з боку польських прикордонників. І таким чином вони не виконують умов меморандуму між Україною та Польщею.  Відтак голова Львівської ОДА Олег Синютка звернувся до Прем’єр-міністра України  та воєвод Підкарпатського та Люблінського Воєводств із проханням у сприянні вирішення ситуації з чергами у пунктах пропуску.

Фото: Ігор Зінкевич

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *