ОСТАННІ НОВИНИ

У міськраді Львова прокоментували пожежу в маршрутці №5А

Олена Карп'юк

|

Вчора ввечері, 1 жовтня, на вул. Підвальній зайнялась маршрутка №5А. Вогонь знищив частину автобуса, однак є ймовірність його відновлення до робочого стану. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі міської ради Львова.

 

Як розповів директор АТП-1 Орест Хамула, внаслідок пожежі ніхто не постраждав.

«Автобус, що обслуговує маршрут № 5А, їхав у парк вже без пасажирів. Зі слів водія, в салоні автобуса на вул. Підвальній пішов дим, водій відчув неприємний запах, здійнявся вогонь. Він вийшов з машини, використав два вогнегасники, щоб локалізувати вогонь. Загоряння ліквідовано силами ДСНС.

Автобус пошкоджений частково, ймовірно, його можна буде відновити і використовувати у роботі. Це автобус виробництва ЛАЗ, 2010 року випуску. Що стало причиною загоряння, наразі не відомо, є припущення, що це проводка. Пошкоджено салон машини, частково корпус, але це можна відновити», – зазначив Орест Хамула.

Як додали у Головному управлінні ДСНС Львівщини, пожежа в маршрутці виникла о 21:26 год. Водій намагався самотужки погасити вогонь, однак не зміг. До ліквідації займання залучили 13 рятувальників, які  загасили полум’я вже о 21:36 год.

Наразі всі деталі події встановлюються.

Зазначимо, із початку року це вже третій випадок пожежі у міській маршрутці. У середині квітня у Львові зайнявся автобус №53, а наприкінці травня – автобус №42.

Фото: патрульна поліція

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *