ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’ян кличуть у парк Франка на ярмарок органічної продукції

Олена Карп'юк

|

Наступними вихідними, 13-14 жовтня, у парку ім. Івана Франка проходитиме Ярмарок органічної та натуральної продукції. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

 

Під час ярмарку фермери із Львівщини презентують свою продукцію, тож кожен відвідувач зможе не лише спробувати натуральні продукти власного виробництва, але й придбати органічні смаколики.

«Тема органічного виробництва в Україні щороку набуває все більшої актуальності. Про це говорять  науковці,  виробники, споживачі. І вже традиційно на Львівщині проводять такий тематичний захід із метою популяризації органічної та натуральної продукції. Органічне виробництво має стати одним з пріоритетних напрямків у сільському господарстві, адже це –збереження навколишнього середовища, забезпечення здоров’я населення, створення нових робочих місць», – зазначила директорка департаменту агропромислового розвитку Львівської ОДА Людмила Гончаренко.

Ярмарок триватиме у парку Франка протягом двох днів із 11:00 до 18:00 години. Для маленьких відвідувачів також діятиме дитячий простір.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *