ОСТАННІ НОВИНИ

Мер Пустомит прокоментував затримання на хабарі свого заступника

Вероніка Рой

|

Мер Пустомит Олег Серняк заявив, що йому за два останні два тижні неодноразово пропонували неправомірну вигоду, але жодна така спроба на даний час не увінчалася успіхом. Також він повідомив, що його заступника Володимира Кардаша, якого вчора спіймали на хабарі, – підставили. Про це йдеться на сторінці у Facebook Пустомитівської міської ради.

 

Зазначається, що протягом останніх двох років на Пустомитівську міську раду чиниться безперервний вплив з метою залучення міської ради до передачі у приватну власність земельних ділянок навколо Наварійського озера.

«За останні місяці цей вплив переріс у тиск та відкриті погрози як міському голові особисто, так і Пустомитівській міській раді та громаді загалом.За останні два тижні мені, як міському голові, неодноразово вчиняли спроби запропонувати неправомірну вигоду, однак жодна така спроба на даний час не увінчалася успіхом. Не маючи можливості підставити міського голову, недоброзичливці у терміновому порядку підставили мого заступника, Кардаша Володимира Ярославовича», – йдеться у повідомленні.

Також Олег Серняк, впевнений, що на цьому прихильники виділення землі на території лісових зелених насаджень загального користування біля Наварійського озера не зупиняться та продовжуватимуть дискредитувати Пустомитівську міську раду як орган місцевого самоврядування та окремих працівників міської ради.

«На зборах громади села Наварія під час затвердження генерального плану села було вирішено зберегти територію навколо Наварійського озера як землі лісів та зелених насаджень загального користування», – додав мер Пустомит.

Нагадаємо, Львівський портал повідомляв, що на хабарі затримали заступника мера Пустомит. Правоохоронці встановили, що посадовець організував злочинну схему вимагання неправомірної вигоди від суб’єктів господарювання за підписання актів виконаних робіт та перерахування коштів за їх виконання. Розміри «відкатів» доходили до 20 відсотків від суми договорів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *