ОСТАННІ НОВИНИ

Члену поліцейської комісії, якого спіймали на хабарі, оголосили про підозру

Олена Карп'юк

|

Сьогодні, 27 вересня, виконувач обов’язків прокурора Львівської області Олександр Русецький повідомив про підозру адвокату, члену поліцейської комісії Нацполіції Львівщини, яка проводить відбір кандидатів на службу в шляхом співбесіди, у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.369-2 КК України (зловживання впливом). Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі прокуратури Львівщини.

 

Члена поліцейської комісії затримали вчора, 26 вересня, при отриманні 500 доларів хабара, які він вимагав за сприяння у працевлаштуванні у Нацполіцію.

Водночас керівниця комісії із відбору кандидатів на посади поліцейських у Нацполіції Львівської області Вікторія Балицька повідомила, що мова йде про Володимира Марусяка. Йому нібито передавав гроші родич кандидата, аби отримати посаду у правоохоронних органах. Сам затриманий стверджує, що його підставили.

На даний час вирішується питання про обрання зловмиснику міри запобіжного заходу. За вчинене йому загрожує від 3 до 8 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Зазначимо, що на виборах у 2015 році Володимир Марусяк балотувався у Львівську міську раду від Радикальної партії Олега Ляшка.

Як відомо, діяльність поліцейської комісії регламентується 51 ст. Закону України «Про Національну поліцію». У Нацполіції Львівщини до її складу входять Микола Величкович, Роман Рибіцький Сергій Богданов, Володимир Марусяк та Вікторія Балицька. Марусяк та Балицька є представниками від громадськості.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *