ОСТАННІ НОВИНИ

Майже два тижні правоохоронці проводили у школах Львівщини «Уроки з поліцейськими»

Юлія Шпак

|

На Львівщині правоохоронці провели у школах «Уроки з поліцейськими». Працівники поліції нагадали дітям про основні правила поведінки, Правила дорожнього руху, а також застерегли від необачних вчинків, що можуть мати негативні наслідки. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції у Львівській області.

 

«Уроки з поліцейським» правоохоронці проводили з 1 по 12 вересня у навчальних закладах Львова та області.

«Окрім роз’яснення школярам основних норм Конституції України щодо їх прав та обов’язків, а також профілактики найбільш розповсюджених правопорушень, які вчиняють або жертвами яких стають підлітки, поліцейські провели зустрічі з адміністраціями шкіл та батьками учнів.

Основною метою таких зустрічей є виявлення дітей, котрі без поважних причин не приступили до навчання, встановлення фактів жорстокого поводження з учнями та невиконання батьками обов’язків щодо виховання дітей з подальшим притягненням винних до відповідальності», – зазначають у поліції.

За кожною школою закріплений один працівник територіального підрозділу поліції, котрий відповідає за цей напрямок роботи.

Фото: поліція

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *