ОСТАННІ НОВИНИ

Вчора львівські патрульні затримали трьох водії з підробленими документами

Юлія Шпак

|

Патрульні на Львівщині затримали ще трьох водіїв з підробленими документами. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Патрульної поліції у Львівській області.

 

Так, вчора на вулиці Залізничній, патрульні зупинили транспортний засіб Renault за порушення ПДР. Під час перевірки документів, інспектори виявили неспівпадіння. Тоді патрульні перевірили номер кузова та переконалися, що він відрізняється від того, який вказаний у свідоцтві про реєстрацію транспортного засобу. Патрульні передали справу слідчим Залізничного відділу поліції, які вилучили документ.

На автодорозі у напрямку міста Сокаль, екіпаж патрульних зупинив автомобіль МАN, водій якого порушив правила дорожнього руху. Під час перевірки документів, чоловік пред’явив офіцерам посвідчення водія, якого немає в жоднвй базі даних. На місце події викликали слідчо-оперативну групу Сокальського відділу поліції.

На вулиці Кульпарківській, патрульні зупинили автомобіль Nissan, за порушення правил дорожнього руху. Під час перевірки документів у патрульного виникла підозра, що свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу може бути підробленим. Його перевірили в базі даних та звірили з номером кузова. Виявилося, що номер не співпадає з вказаним у документі. На місце викликали слідчих.

Нагадаємо, за ці вихідні дні львівські патрульні виявили чотири випадки ймовірної підробки документів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *