ОСТАННІ НОВИНИ

Кількість постраждалих внаслідок отруєння в кафе на Бродівщині зросла до 15 осіб

Олена Карп'юк

|

Вчора, 3 вересня, до медиків за допомогою звернулися ще семеро людей, що отруїлися під час святкування дня народження в кафе «Софія», що у с. Суходоли Бродівського району. Про це Львівському порталу повідомили у департаменті цивільного захисту населення Львівської ОДА.

 

Станом на 21:00 год. 3 вересня всього до лікарні госпіталізували 15 осіб, серед них – 4 дитини віком від 3 до 17 років. Медики діагностували всім харчову токсикоінфекцію. Зараз пацієнти отримують повний комплекс лікувально-діагностичних заходів.

Про харчове отруєння, внаслідок якого загалом постраждали 15 людей, повідомлено керівництво лабораторного центру та відповідних підрозділів Держпродспоживслужби, які здійснюють обстеження у вогнищі інфекції. На час перевірки кафе «Софія» закрили щонайменше на три доби.

Нагадаємо, перших сімох осіб, що отруїлися в кафе «Софія» на Бродівщині, госпіталізували 2 вересня. Всі вони 1 вересня святкували у закладі день народження.

Як повідомляв Львівський портал, у Львівській ОДА хочуть запровадити механізм, згідно з яким власники закладів швидкого харчування мали б компенсовувати лікарням збитки за лікування людей, які отруїлися їхньою їжею.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *