ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині після отруєння на дні народженні семеро осіб потрапило до лікарні

Олександр Косик

|

У Бродівському районі в кафе “Софія” отруїлось семеро людей. Серед них є діти. Про це Львівському порталу повідомили у департаменті з питань цивільного захисту Львівської ОДА.

 

Вчора, 2 вересня, о 21:30 год. до Львівського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф поступило повідомлення про госпіталізацію до інфекційного відділення Бродівської ЦРЛ у стані середньої важкості 7 осіб,( з них 2 дітей 17 років), із симптомами “Харчова токсикоінфекція”. Всі вони 1 вересня святкували день народження в кафе “Софія”, що знаходиться у с. Суходоли Бродівського району. Кількість осіб, що святкували та вживали їжу в цьому кафе 1 вересня уточнюється.

Пацієнтам проводиться повний комплекс лікувально-діагностичних заходів, відповідно до клінічних протоколів МОЗ України. Про ситуацію, що виникла і привела до захворювання людей, повідомлено керівництво лабораторного центру та відповідних підрозділів Держпродспоживслужби, які здійснюють обстеження та проводять роботу у вогнищі інфекції.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *