ОСТАННІ НОВИНИ

Раніше судимого чоловіка, який забив свого товариша до смерті, помістили під варту

Олена Карп'юк

|

За процесуального керівництва органів прокуратури Львівської області, працівниками Нацполіції повідомлено про підозру 48-річному жителю Житомирщини у вчиненні злочину, передбаченого ч.1 ст.115 КК України (умисне вбивство). Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі прокуратури Львівщини.

 

Як встановили правоохоронці, в березні цього року мешканець с. Андрушівка Житомирської області під час раптового конфлікту із 54-річним товаришем наніс йому численні удари битою по голові. Внаслідок отриманих травм останній помер на місці події.

Крім цього, аби приховати злочин, підозрюваний розлив на тіло потерпілого невстановлену займисту речовину.

Також правоохоронці з’ясували, що підозрюваний мешканець Житомирщини вже був раніше судимий за злочини проти власності та злочини проти авторитету органів державної влади, органів місцевого самоврядування.

Завдяки скоординованій роботі правоохоронців, вдалося встановити місце перебування злочинця та затримати його у порядку ст.208 КПК України. Зараз суд обрав лиходію найсуворіший запобіжний захід – тримання під вартою без альтернативи внесення застави.

За вчинення вказаного злочину на зловмисника чекає позбавлення волі до 15 років. Наразі проводяться необхідні слідчі дії.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *