ОСТАННІ НОВИНИ

Кабмін виділив 10 мільйонів на реконструкцію другого корпусу перинатального центру

Олена Карп'юк

|

Львівщина отримала 10,1 млн грн на реконструкцію другого корпусу Львівського обласного клінічного перинатального центру. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

 

На продовження реконструкції ІІ пускового комплексу перинатального центру Урядов цьогоріч передбачив субвенцію, розміром 30 млн грн. Станом на сьогодні, 10 серпня, Львівщина отримала трохи більше 10 млн грн.

Також із держбюджету надійшли кошти на заміну ліфтів у Західноукраїнському спеціалізованому дитячому медичному центрі в сумі 0,9 млн грн із передбачених 2,7 млн грн річних призначень. Фінансовий ресурс перерахували департаменту охорони здоров’я Львівської облдержадміністрації.

Як повідомляв Львівський портал раніше, 22 червня у Львівському обласному перинатальному центрі відкрили відділення патології вагітності та пологовий зал.

Станом на середину липня у львівському перинатальному народилось вже 130 немовлят.

Нагадаємо, відкриття медустанови щоразу відтерміновували: двері закладу обіцяли відчинити для породіль з початку нового року, згодом перенесли на лютий, а потім – на березень.

20 квітня за участі Президента України Петра Порошенка у Львові урочисто відкрили перинатальний центр.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *