ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові обрали переможців конкурсу на найгарніший дворик Львова

Олександр Косик

|

Сьогодні, 8 серпня, у мерії відбулося нагородження переможців конкурсу на найгарніший дворик Львова. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

 

Для участі в конкурсі, який тривав з 1 до 24 червня, користувачами мережі Facebook було запропоновано 12 двориків. Участь в голосуванні взяло близько 1000 осіб.

Переможцями конкурсу стали:

1 місце — мешканці будинку № 48а на вулиці Академіка Євгена Лазаренка

2 місце — мешканці будинку № 105 на вулиці Богдана Хмельницького

3 місце — мешканці будинку № 21 на вулиці Низинній.

Відтак міський голова Львова вручив дипломи за оригінальне втілення ідеї оформлення дворика та особливу турботу про красу рідного міста. Також Андрій Садовий вручив подяку від громади міста стріт-арт художнику, мешканцю будинку на вул. Широка, 94, Юрію Краєвському за участь в конкурсі та за особливу турботу про красу рідного міста, креативний підхід й оригінальне втілення ідеї розфарбування фасадів будинків у місті Львові (зокрема, в районі «Левандівка»).

«Я житель Левандівки. Вже у Львові живу 50 років. Я з Черкащини, коло міста Умань. Я гордий з того, що живу у Львові. Львів для мене — це зразок для всього світу.

Отож прийшло мені в голову ідея намалювати на стіні оборонний вал, музей зброї «Арсенал», Порохову вежу. Я зробив заготовку — креслення у меншому масштабі. Все дуже гарно вийшло і мені приємно, що це подобається людям, дорослим і дітям», — поділився Юрій Краєвський.

Фото: ЛМР

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *