ОСТАННІ НОВИНИ

У львівському парку затримали чоловіка зі шприцами і викраденими документами

Олександр Косик

|

Під час чергування в парку, велопатрульні виявили в чоловіка шприци та викрадене посвідчення. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Патрульної поліції Львівської області.

 

В суботу, 4 серпня, під час патрулювання в парку імені Івана Франка, велопатрульні побачили чоловіка, який підозріло себе поводив. Громадянин побачив інспекторів та змінив напрямок руху, пришвидшив свій рух та намагався не попасти в поле зору. Патрульні вирішили його зупинити для перевірки документів.

Його перевірили в базі даних та встановили, що 28-річний мешканець Львова неодноразово притягався до кримінальної відповідальності. Його попросили показати, що він має при собі. Чоловік витягнув з кишень посвідчення водія та невикористані шприци. Посвідчення було на іншого громадянина, тому офіцери вирішили перевірити його в базі. З’ясувалося, що документ числиться як викрадений ще з жовтня 2017 року, про що є відповідна заява та запис в реєстрі. Спершу чоловік почав розповідати, що це посвідчення його друга, проте згодом змінив свої покази та сказав, що знайшов його.

Чоловіка передали слідчим Галицького відділу поліції для встановлення всіх обставин.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *