ОСТАННІ НОВИНИ

Адвентисти сьомого дня розбудують у Львові свою церкву

Наталя Дуляба

|

Виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив релігійній громаді Церкви адвентистів сьомого дня містобудівні умови та обмеження на реконструкцію церковного комплексу на вул. І. Багряного, 38. Відповідне рішення прийняли сьогодні, 3 серпня, передає кореспондент Львівського порталу.

 

Як йдеться у проекті рішення, релігійній громаді адвентистів сьомого дня дозволили розширити їхній церковний комплекс за рахунок добудови і надбудови на вул. І. Багряного, 38, що у Франківському районі Львова.

Площа земельної ділянки, на якій розташована церква, становить 0,2055 га. Її цільове призначення – для будівництва та обслуговування будівель громадських та релігійних організацій. Також ділянка знаходиться у зоні Г-2 – зоні центру ділової та громадської діяльності.

Виконавчий комітет дозволив забудувати землю на 24,7%. Також висота церковного комплексу не повинна перевищувати 17,2 м.

Адвентисти сьомого дня – один із напрямків протестантизму, що виник у США. Найхарактернішими відмінними рисами віровчення є переконання про необхідність додержання усіх 10 заповідей (в тому числі буквального додержання заповіді про суботу) та віра у близьке Друге пришестя Ісуса Христа.

Як повідомляв Львівський портал, на перехресті вул. Варшавської – просп. В. Чорновола збудують церкву свщм. Миколая Чарнецького та реколекційно-духовний центр для паломників.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *