ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині у Держприкордонслужбу шукають працівників. Зарплата – від 9 тисяч

Олена Карп'юк

|

На Львівщині у прикордонних підрозділах «Рава-Руська» та «Краківець» оголосили вільні вакансії. Про це Львівському порталу повідомили у Держприкордонслужбі.

 

Від завтра, 1 серпня, стартує черговий етап проекту «Нове обличчя кордону». Молоді, енергійні та вмотивовані люди, які бажають приєднатися до лав Державної прикордонної служби України, мають можливість заходити на офіційну сторінку Держприкордонслужби, знайомитись з деталями конкурсу та  офіційно заявити про свій намір взяти участь у відборі, заповнивши анкету.

Відбір кандидатів відбуватиметься у прикордонні підрозділи «Пархоменкове», що у Волинській області та «Харків-аеропорт». Крім того, відкрита реєстрація на посади у відділах «Рава-Руська», «Краківець» та ОКПП «Київ». Загалом заплановано відібрати близько 460 осіб.

Після реєстрації на сайті кожному учаснику проекту надійдуть SMS-запрошення із визначеним часом та місцем прибуття для подальшого проходження відбору.

Традиційно конкурс проводиться як серед військовослужбовців Держприкордонслужби – на посади сержантського та офіцерського складу, так і серед цивільної молоді – на посади сержантського складу.

Кожен, хто пройде відбір, гарантовано отримає стабільну, цікаву,  престижну роботу, гідний рівень грошового забезпечення – від 9 тисяч гривень, гарантований соціальний захист, професійну підготовку за міжнародними стандартами і перспективу кар’єрного зростання.

Зазначимо, що електронні анкети кандидатів приймаються та обробляються автоматизованою електронною системою без втручання посадових осіб Держприкордонслужби.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *