ОСТАННІ НОВИНИ

Американка зі Львівщини презентує Модель ООН у Львові

Дарина Смеречанська

|

Американка з Львівщини Анастасія Шибітов 3 серпня презентуватиме Модель ООН. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

 

Під час своєї презентації Анастасія розповість про те, що таке Модель ООН, ознайомить з перевагами реалізації програми Моделі ООН в освітніх установах.

Окрім того, у межах презентації вона ознайомить присутніх з тим як розпочати програму модель ООН у вашій школі, про можливість встановлення міжнародних зв’язків з її школою через програму Модель ООН та про способи розширення вашої шкільної англійської програми в рамках Модель ООН.

Зазначимо, що Анастасія Шибітов, учениця 11 класу в Saint Ignatius College Prep у Чикаго, Іллінойс, США приїхала до Львова, щоб розповісти про програму “Модель ООН” у багатьох школах міста Львова, познайомити підлітків з новими можливостями і відкриттями у житті. Незважаючи на те, що Настя народилась у США, вона перш за все українка. Її батьки народились у Львові, але іммігрували до Сполучених Штатів.

Допомогти Анастасії приїде Єлизавета Федоровська, співзасновниця ГО «Платформа Нової Дипломатії» та голова Молодіжної Консультативної Групи ООН в Україні з м. Київ. Єлизавета в свою чергу поділиться досвідом реалізації Моделі ООН в деяких українських містах і розкаже «що можна зробити вже сьогодні», адже ця програма – це чудова нагода відшліфувати власні ораторські навички, отримати досвід справжніх дебатів, приміряти на себе роль світових лідерів та краще зрозуміти як працює найбільша світова політична організація. Завдяки такому елементу як моделювання та імітації діяльності ООН, на прикладі роботи різних органів організації, учасники у якості делегатів дізнаються про проблеми в різних регіонах світу та шляхи їх можливого вирішення завдяки механізмам ООН.

Подія відбудеться у Львівському обласному молодіжному центрі о 16:30 год.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *