ОСТАННІ НОВИНИ

Міськрада дозволила забудувати Львівський інструментальний завод 12 багатоповерхівками

Наталя Дуляба

|

Виконавчий комітет Львівської міської ради видав містобудівні умови та обмеження для проектування на будівництво ПрАТ «Львівський інструментальний завод» житлового комплексу з паркінгами, приміщеннями громадського призначення та двома центрами розвитку дитини на вул. Замарстинівській, 170. Відповідне рішення прийняли сьогодні, 27 липня, передає кореспондент Львівського порталу.

 

Загалом новий житловий комплекс складатиметься із 12 багатоповерхівок, які матимуть різну висоту – від 22,5 до 60 м, чотирьох підземних паркінгів, із вбудованих приміщень громадського призначення та двох центрів розвитку дитини.

Зазначимо, що новий комплекс будуватимуть на території Львівського інструментального заводу.

Згідно з проектами рішень, ПрАТ «Львівський інструментальний завод» зводитиме житло на земельній ділянці, площею 4,1 га. Цільове призначення – для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку; категорія земель – землі житлової та громадської забудови.

Вказана ділянка знаходиться у зонах Ж-3, Ж-4 – зоні багатоповерхової житлової забудови (5-9 поверхів і 9-16 поверхів). Забудувати землю виконавчий комітет дозволив на 70%.

Згідно з даними бізнес-сервісу YouControl, ПрАТ «Львівський інструментальний завод» зареєстроване ще у 1994 році. Основний вид діяльності – виробництво інструментів. Керівником підприємства є Олесь Дмитришин, який також пов’язаний із компаніями, що займаються торгівлею та організацією розваг.

Розмір статутного капіталу ПрАТ «Львівський інструментальний завод» становить більше 176 тисяч гривень. Також товариство володіє акціями ТОВ «Арттехбуд», що займається будівництвом. А одним із його співзасновників «Арттехбуду» є будівельна компанія «Greenville», що зводить на вул. Княгині Ольги житло комфорт-класу.

Нагадаємо, наприкінці червня у Львівській міськраді вже погоджували ПрАТ «Львівський інструментальний завод» зведення трьох багатоквартирних житлових будинків із вбудованими приміщеннями громадського призначення та двома підземними паркінгами на вул. Замарстинівській, 170.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *