ОСТАННІ НОВИНИ

Територію Львівського інструментального заводу забудують житловим комплексом

Наталя Дуляба

|

Виконавчий комітет Львівської міської ради видав містобудівні умови та обмеження для проектування на будівництво ПрАТ «Львівський інструментальний завод» трьох багатоквартирних житлових будинків із вбудованими приміщеннями громадського призначення та двома підземними паркінгами на вул. Замарстинівській, 170. Відповідне рішення сьогодні, 22 червня прийняв виконком міської ради, передає кореспондент Львівського порталу.

 

Згідно з проектом рішення, ПрАТ «Львівський інструментальний завод» будуватиме новий житловий комплекс на земельній ділянці, площею 4,1 га. Цільове призначення – для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку; категорія земель – землі житлової та громадської забудови.

Вказана ділянка знаходиться у зоні Ж-3, Ж-4 – зоні багатоповерхової житлової забудови (5-9 поверхів і 9-16 поверхів). Максимальний відсоток забудови землі встановили на рівні 70%.

Гранично допустиму висоту житлових будинків на вул. Замарстинівській, 170 виконком визначив у 35 м, а це, за приблизними підрахунками Львівського порталу, – 10-11 поверхів.

Зазначимо, що Львівський інструментальний завод розташований саме на вул. Замарстинівській, 170.

Згідно з даними бізнес-сервісу YouControl, ПрАТ «Львівський інструментальний завод» зареєстроване ще у 1994 році. Основний вид діяльності – виробництво інструментів. Керівником підприємства є Олесь Дмитришин, який також пов’язаний із компаніями, що займаються торгівлею та організацією розваг.

Розмір статутного капіталу ПрАТ «Львівський інструментальний завод» становить більше 176 тисяч гривень. Також товариство володіє акціями ТОВ «Арттехбуд», що займається будівництвом. А одним із його співзасновників «Арттехбуду» є будівельна компанія «Greenville», що зводить на вул. Княгині Ольги житло комфорт-класу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *