«Не дозволимо прокручувати будівельні афери», – Львівський медуніверситет про зведення житла на його території

Наталя Дуляба

|

Керівництво Львівського національного медичного університету ім. Данила Галицького виступило проти зведення житлового шестиповерхового будинку на його території. Про це йдеться на офіційному сайті університету, передає кореспондент Львівського порталу.

 

«Жодної згоди  на зміну цільового  призначення ділянки проектованої території з зони Г-3 – зони вищих навчальних закладів на зону Ж-2 – зону малоповерхової житлової забудови університет не надавав і не планує цього робити. Так само, як і не надавав згоди на спорудження житла на території навчального закладу.

Ми не брали і не братимемо участі у сумнівних оборудках із земельними ділянками, що належать університету, і не дозволимо за нашою спиною прокручувати будівельні афери», – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, на вул. Пекарській на земельній ділянці площею 0,3 га, яка розташована біля корпусів Львівського національного медуніверситету ім. Д. Галицького, планують звести 6-поверховий житловий будинок. Для цього у міській раді пропонують змінити цільове призначення землі. Також ця земельна ділянка входить в історичний ареал Львова.

Сам проектований житловий будинок розрахований на 160 нових мешканців, а загальна площа квартир становить 3 832 м кв.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *