ОСТАННІ НОВИНИ

У Львівелектротрансі запевнили, що абонементи на проїзд діють протягом усіх 30 днів

Олена Карп'юк

|

Нещодавно у Львові заговорили про те, що нібито придбані абонементи на проїзд в електротранспорті за допомогою QR-коду через Приват24 діють не 30 днів, а 29. Сьогодні, 24 липня, Приватбанк та Львівелектротранс спростували цю інформацію. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міськради.

 

«На сьогодні проїзний абонемент, придбаний за допомогою QR-коду через Приват 24, коштує 150 грн та діє задекларовані 30 календарних днів. Це зафіксовано в електронному варіанті проїзного у форматі «З dd.mm.yy ДО dd.mm.yy». Наприклад, абонемент, придбаний 01.07.18 р., діє до 30.07.18 р., при цьому «до» – означає «включно». Також відсутня прив’язка дії абонементу до часу придбання, облік періоду ведеться винятково за календарними днями», – йдеться у повідомленні.

Як повідомляв Львівський портал, безготівкову оплату проїзду через мобільний додаток Приват24 та QR-коди ввели в електротранспорті Львова у січні 2017 року.

А оплату проїзду в міському електротранспорті за допомогою терміналу й банківської картки почали впроваджувати на початку квітня.

Загалом з початку введення QR-кодів в електротранспорті львів’яни здійснили вже понад 1 600 тисяч разових оплат та придбали 2 887 проїзних абонементів, в тому числі й пільгових.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *