ОСТАННІ НОВИНИ

ЛНУ ім. Івана Франка назвав найпопулярніші факультети серед абітурієнтів

Наталя Дуляба

|

У Львівському національному університеті ім. Івана Франка, який наразі лідирує в Україні за кількістю поданих заяв, назвали спеціальності, які викликали ажіотаж серед абітурієнтів. Ними стали право та журналістика. Про це йдеться на офіційній сторінці факультету журналістики у Facebook.

 

Станом на сьогодні, 24 липня, найпопулярнішим за кількістю поданих заяв є юридичний факультет – 2398 заяв. Друге місце посів факультет журналістики із 1450 заявами від абітурієнтів.

Відтак зараз на одне бюджетне місце на факультеті журналістики ЛНУ ім. Івана Франка претендують 29 людей, а в загальному конкурсі на одне місце – 10 абітурієнтів.

Як повідомляв Львівський портал, цього року ЛНУ ім. Івана Франка скасував творчий конкурс при вступі на перший курс факультету журналістики. Вступний рейтинг тут тепер формуватимуть за результатами ЗНО без обов’язкового складання творчого заліку.

Нагадаємо, цьогорічна вступна кампанія стартувала 2 липня. Про шість головних новацій, про які потрібно знати абітурієнту, читайте тут.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *