ОСТАННІ НОВИНИ

ЛНУ ім. І. Франка скасував творчий конкурс при вступі на факультет журналістики

Олена Карп'юк

|

Відтепер абітурієнти не проходитимуть творчий конкурс при вступі на перший курс факультету журналістики ЛНУ ім. Івана Франка. Вступний рейтинг формуватиметься виключно за результатами ЗНО. Відповідне повідомлення розміщене на офіційному сайті факультету.

 

У правила прийому до ЛНУ ім. Івана Франка у 2018 році Вчена рада університету внесла зміни. Згідно з ними, творчий залік виключили із переліку обов’язкових вступних випробувань зі спеціальності «Журналістика» за освітньо-кваліфікаційним рівнем «Бакалавр».

Таке рішення набрало чинності на підставі протоколу №13 Приймальної Приймальної комісії ЛНУ ім. Івана Франка від 25 червня 2018 року та протоколу № 51/6 засідання Вченої ради Університету від 27 червня 2018 року.

Відтак заплановану п’яту секцію творчого заліку на 30 червня та всі наступні – скасовано. Вступний рейтинг на факультеті журналістики цього року формуватимуть за результатами ЗНО без обов’язкового складання творчого заліку.

Зазначимо, нову редакцію правил прийому до ЛНУ ім. Івана Франка у 2018 році змінили та доповнили відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України.

Нагадаємо, цьогорічна вступна кампанія стартує вже 2 липня. Про шість головних новацій, про які потрібно знати абітурієнту, читайте тут.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *