ОСТАННІ НОВИНИ

Брак місць у дитсадках: львів’ян закликають прийти на громадські слухання

Олена Карп'юк

|

Завтра, 25 липня, з ініціативи депутатського корпусу та місцевих мешканців у Львові відбудеться громадське слухання щодо функціонування освітньої інформаційної системи та вирішення проблеми з недостатньою кількістю місць у дитячих навчальних закладах міста. Про це Львівському порталу повідомили у відділі громадського партнерства Львівської міської ради.

 

Громадське слухання проходитиме в актовому залі Личаківської районної адміністрації, що на вул. К. Левицького, 67. Початок заходу – о 18:00 год.

Реєстрація учасників триватиме з 17:00 до 18:00 год.

Для того, щоб взяти участь у слуханнях, потрібно пред’явити документ, який посвідчує особу та дає можливість перевірити місце проживання та реєстрації або наявності у юридичної особи нерухомого майна на території Львова.

Нагадаємо, у Львові сьогодні виникла одна з найкритичніших ситуацій в області щодо зарахування дітей у садочки. На черзі «стоять» більше 9000 дітей. Однак нещодавно мер Андрій Садовий пообіцяв ліквідувати всі черги до 2020 року.

Також нещодавно на вул. Сміливих, 26 створили новий комунальний дитсадок-ясла. Однак між новим керівництвом та дитсадком-сусідом «Дивосвіт» виник скандал. Детальніше про це читайте тут.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *