ОСТАННІ НОВИНИ

На кордоні затримали контрабанду бурштину

Омелян Шевчук

|

У пункті пропуску «Угринів» працівники Львівської митниці вилучили понад 5 кілограм бурштину та конфіскували транспорт контрабандиста.  Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУ ДФС України у Львівській області.

 

Так у пункті пропуску митний пост «Угринів» (Львівська обл.), працівники Львівської митниці ДФС вилучили понад 5 кілограмів бурштину. Його намагався вивезти з України до Республіки Польщі, громадянин України, мешканець Львівщини, автомобілем на іноземній реєстрації.

Для перетину кордону він обрав смугу руху «зелений коридор». Під час митного контролю цього автомобіля у працівників Львівської митниці ДФС виникла підозра щодо наявності в ньому товарів, що переміщуються з приховуванням від митного контролю. Автомобіль було скеровано у бокс поглибленого огляду транспортних засобів.

Під час проведення поглибленого огляду було виявлено прихований товар: каміння органогенного утворення неправильних форм, необроблене, різних розмірів від світло-коричневого до темно-коричневого кольору загальною вагою 5 кілограм 100 грам (розфасовані в поліетиленові пакети без маркування), які знаходились в спеціально виготовленій порожнині в системі обігріву автомобіля.

За переміщення товарів через митний кордон України з приховуванням від митного контролю, із використанням спеціально виготовлених сховищ (тайників) було складено відповідний протокол. Товар та автомобіль вилучено. Справу скерують до суду.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *