ОСТАННІ НОВИНИ

У Славську пройшли сімейні веловихідні

Олександр Косик

|

На гірськолижному курорті Славсько триває дводенний активний захід – веловихідні. Програма вікенду передбачає заходи для усієї сім’ї: конкурси, змагання, концерти українських музичних гуртів та маунтбайкінг марафон. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

 

Можливість незабутньо провести вікенд серед мальовничої природи карпатських гір мали усі охочі. Спеціальним гостем Веловихідних став Ярослав Попович ‒ український професійний велогонщик команди «Trek Segafredo». Це науспішніший гонщик «Тур де Франс ‒ 2005», третій призер «Джиро д’Італія» ‒ 2003 та заслужений майстер спорту. З 11 квітня 2016 року Попович став спортивним директором професійної команди «Trek Segafredo».

У перший день вікенду професійні велогонщики, а також усі охочі прихильники активного відпочинку  взяли участь у велопробігу, а також мали змогу змагатись у конкурсі в номінаціях: найстарший учасник заїзду, наймолодший учасник заїзду, оригінальний костюм, раритетний велосипед, найбільша велосім’я. Опісля – виступи «Bike Trial Performance» та сузичних гуртів  «Баламути», «Mazer Lazer» та «Wszystko».

Сьогодні у програмі – проведення марафону марафону Slavsko Trophy MTB та нагородження переможців.

Фото: ЛОДА

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *