ОСТАННІ НОВИНИ

Патрульні затримали грабіжників, які зірвали з шиї львів'янки золотий ланцюжок

Олександр Косик

|

У Львові патрульні затримали двох грабіжників, ще до виклику на лінію “102”. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі патрульної поліції Львівської області.

 

Вчора, екіпаж 4 батальйону патрульної поліції, який патрулював на вулиці Науковій, звернув свою увагу на двох чоловіків, які кудись поспішали. В інспекторів виникла підозра, що вони можуть бути причетними до правопорушення та вирішили перевірити. Коли офіцери наблизилися до чоловіків, один з них викинув щось у кущі. Їх зупинили, перевірили документи та підійшли до речі, яку вони викинули. Це виявився ланцюжок.

Особи почали заперечувати, що це їхній та постійно плуталися в своїх поясненнях. І тут на службовий планшет патрульних надійшов виклик про грабіж на вулиці Пулюя. Двоє невідомих зірвали золотий ланцюжок з шиї заявниці та побігли у невідомому напрямку. Потерпіла досить детально описала зловмисників і патрульні зрозуміли, що це особи, яких вони зупинили.

Офіцери повідомили чоловікам, що їх затримано та викликали на місце слідчо-оперативну групу. Перевірка в базі даних показала, що вони вже притягувалися раніше за грабежі та наркотики. Згодом, очевидці події підтвердили причетність цих громадян до злочину. 30-річного та 32-річного чоловіків доставили у Франківський відділ поліції. Згодом їх доставлять в ізолятор тимчасового тримання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *