ОСТАННІ НОВИНИ

У Львівському органному залі вперше проведуть масштабний ремонт

Соломія Григор'єва

|

У Львівському будинку органної та камерної музики вперше проведуть масштабні ремонтні роботи. Про це йдеться на сторінці Органного залу у Facebook, передає Львівський портал.

 

З понеділка, 23 липня, у Львівському органному залі розпочнуться повноцінні ремонтні роботи. Львівська міська ради виділила понад півмільйона гривень на поточний ремонт.

«Вперше в історії Львівського будинку органної та камерної музики стартували такі масштабні роботи. Цьогоріч ми запустили перший етап робіт, плануємо повністю оновити хол, коридор та фойє», -повідомив заступник директора ЛБОКМ Тарас Демко.

Він також наголосив на тому, що не зважаючи на ремонтні роботи, Львівський органний зал працюватиме у звичному режимі. Зокрема, у серпні на відвідувачів та відвідувачок концертного залу чекатимуть три масштабні проекти – Leopolis Baroque Festival, Львівський органний фестиваль і резиденції (13-26 серпня), і цикл концертів Relax Weekend.

Команда Львівського органного залу просить вибачення за тимчасові незначні незручності та запрошує львів’ян і гостей міста відвідати унікальні музичні події серпня.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *