ОСТАННІ НОВИНИ

Нині Львівщина прощається з військовими, які загинули у трагічній ДТП

Дарина Смеречанська

|

Сьогодні, 15 липня, Самбір прощається з військовими офіцерами, які пройшли жахи війни на Донбасі, молодшим лейтенантом Романом Спринським та майором Юрієм Зайцевим. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі міськради.

 

Сьогодні самбірська громада, військове братство віддаватимуть останню шану військовослужбовцям в/ч А 3817 Роману Спринському та Юрію Зайцеву, які загинули під час автомобільної аварії на Львівщині.

«Бойові офіцери, які в 2014 році мужньо прийняли виклик долі і вирушили на схід України захищати свою землю від російського загарбника, стали прикладом незламного духу і військового професіоналізму. Поранення, вибухи ворожих важких снарядів, яких не витримував найміцніший метал, не змогли злякати справжніх українських Героїв. Вони пройшли більшість гарячих точок війни на Донбасі. Сьогодні ж Самбір осиротів… Жахлива аварія в одну мить залишила дітей без мудрих і добрих татусів, а дружин без міцного чоловічого плеча і підтримки. Тепер наступні покоління самбірчан зростатимуть і виховуватимуться на розповідях про подвиги молодшого лейтенанта Романа Спринського та майора Юрія Зайцева», – наголошують у Самбірській міській раді.

Похорон відбудеться сьогодні, 15 липня, о 15:00.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *