ОСТАННІ НОВИНИ

У ДТП, яка сталася сьогодні неподалік Львова, загинуло двоє військових

Юлія Шпак

|

У аварії, яка сталася сьогодні між селами Лапаївка та Оброшино у Пустомитівському районі, загинуло двоє військовослужбовців . Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив військовий прокурор Західного регіону України Олег Сенюк.

«Cьогодні в обідню пору (близько 14.30 год.) старший лейтенант на автомобільній дорозі Львів-Самбір поблизу с. Лапаївка спричинив смертельну ДТП. Порушивши правила дорожнього руху, офіцер виїхав на швидкості на зустрічну смугу, де зіткнувся із автомобілем «Форд Транзіт» під керуванням військовослужбовця Західного територіального управління аудиту. Унаслідок цього 2 пасажирів-військовослужбовців авто «Мазда» загинули на місці події. Водія автомобіля «Мазда», який спричинив ДТП, та іншого пасажира направлено до військового шпиталю», – написав він.

Також Олег Сенюк зазначив, що на місці трагедії працюють військові прокурори Львівського гарнізону, котрі здійснюють у цьому кримінальному провадженні процесуальне керівництво, разом із слідчими ГУ Нацполіції у Львівській області. Проводяться першочергові слідчі дії. Відомості до ЄРДР вневнзасено за ч. 3 ст. 286 КК України, а самого винуватця трагедії вже затримано.

Водночас УНІАН у Міністерстві оборони України повідомили, що під час ДТП загинули двоє військовослужбовців Самбірського гарнізону.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *