ОСТАННІ НОВИНИ

Негода на Львівщині: сильний вітер валив на дороги дерева та зривав дахи будинків

Дарина Смеречанська

|

На Львівщині внаслідок вчорашньої негоди пошкоджено покрівлі кількох будинків у Дрогобицькому районі. Також через несприятливі погодні умови на автодорогу Львів – Самбір – Ужгород впало 14 дерев, які частково перешкоджали руху транспорту. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі департаменту з питань цивільного захисту Львівської ОДА.

 

Так, 12 липня внаслідок сильного вітру з дощем, що відбувся близько 14.00 год. в с. Болехівці Дрогобицького району, пошкоджено 3 дахи житлових будинків:
– вул. Сонячна – зірвано покрівлю з оцинкованої бляхи на площі 150 м2;
– вул. Помірки – зірвано покрівлю з черепиці на площі 100 м2;
– вул. Помірки – зірвано шиферну покрівлю на площі 6 м2 та пошкоджені вікна будинку.

Близько 20:00 год. внаслідок несприятливих погодних умов (дощ, сильний вітер) в районі с. Чернихів Самбірського району на національну автодорогу Львів – Самбір – Ужгород впало близько 14 дерев, які частково перешкоджали руху автотранспорту (зупинки транспорту не було). Роботи по розпилюванню дерев проводили представники ГУ ДСНС у Львівській області (2 одиниці техніки, 7 осіб), 5 осіб від Луківської ОТГ, 5 військовослужбовців від військової частини А 3913, 2 наряди поліції від ГУ НП у Львівській області.  Роботи по розчищенню дороги завершені о 23:20 год.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *