ОСТАННІ НОВИНИ

На Стуса зведуть нову багатоповерхівку

Наталя Дуляба

|

Сьогодні, 13 липня, виконавчий комітет затвердив містобудівні умови та обмеження для проектування об’єкта будівництва на будівництво ТзОВ «Бізнес-Вектор ДК» багатоквартирного житлового будинку з вбудованою громадською функцією, підземним паркінгом на вул. В. Стуса, 12 зі знесенням існуючих будівель. Про це повідомляє кореспондент Львівського порталу.

 

Як йдеться у проекті рішення, ТзОВ «Бізнес-Вектор ДК» будуватиме нове житло на земельній ділянці площею 0,1 га. Її цільове призначення – для будівництва й обслуговування багатоквартирного житлового будинку; категорія земель – землі житлової та громадської забудови. Ділянка розташована у зоні Ж-3 – зоні багатоповерхової житлової забудови відповідно до зонінгу Сихівського району.

Відповідно до даних публічної кадастрової карти України, ділянка на вул. В. Стуса, 12 перебуває у приватній власності.

Зазначимо, майбутній житловий будинок знаходитиметься між двома парками – Залізною водою та Снопківським.

Виконком дозволив забудувати ділянку на вул. В. Стуса, 12 на 39,2%. Також висота будинку не повинна перевищувати 34 м, а це, за приблизними підрахунками Львівського порталу, – 10-11 поверхів.

Згідно з даними бізнес-сервісу YouControl, ТзОВ «Бізнес-Вектор ДК» зареєстроване у Львові на вул. Романчука. Його засновником є Тарас Дідик, який також пов’язаний із фірмами, що займаються добуванням нафти, торгівлею, будівництвом та обслуговуванням об’єктів.

Основний вид діяльності ТзОВ «Бізнес-Вектор ДК» вказаний як будівництво житлових і нежитлових будівель. Розмір статуного капіталу становить 21 млн грн.

Як повідомляв Львівський портал, на вул. В. Стуса, 39 також хочуть будувати новий житловий будинок. Проте із дозволом на його зведення міська рада наразі ще не визначилася.

Додамо також, що нещодавно через початок будівництва багатоповерхівки на вул. В Стуса (біля АЗС WOG) у мешканців сусіднього одноповерхового будинку потріскали стіни.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *