ОСТАННІ НОВИНИ

Біля Снопківського парку хочуть звести 9-поверхівку

Катерина Родак

|

У Львові на вулиці Стуса, 39 біля парку «Снопківський» планують звести 9-поверхівку із підземним паркінгом. Громадські обговорення цього проекту триватимуть до 5 березня.

 

Так, у Львові розробили детальний план території в районі вулиці Стуса до межі парку «Снопківський». Проектом  охоплено територію площею 1,85 га.

21 лютого 2018 року о 18.00 год. відбудеться зустріч з головним архітектором проекту у великій сесійній залі Львівської міськради.

Згідно пояснювальної записки до проекту, на Стуса, 39 планується  розміщення багатоповерхового житлового будинку з вбудованою автостоянкою.  Згідно намірів забудовника МПП “Архітектурна майстерня “Симетрія”, на ній ділянці зведуть 9-поверховий будинок на 31 квартиру.

Майданчик для ігор дітей і відпочинку дорослих планують розмістити у парку «Снопківський».

Окрім того, проектом пропонується коригування меж Снопківського парку, враховуючи існуючу межу на окремих ділянках, дані земельного кадастру, червоні лінії вулиці Стуса та наявність забудови.

Згідно даних платформи Youcontrol, МПП АМ «Симетрія» належить Миколі Рибенчуку, і основним видом діяльності підприємства є діяльність у сфері архітектури.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *