ОСТАННІ НОВИНИ

Міська рада дозволила будувати у Львові перший приватний пологовий будинок

Наталя Дуляба

|

Сьогодні, 13 липня, виконавчий комітет Львівської міської ради видав містобудівні умови та обмеження для проектування об’єкта будівництва на будівництво ТзОВ «Карпатська нерухомість» медичного центру з пологовим будинком на вул. Гетьмана І. Мазепи. Про це повідомляє кореспондент Львівського порталу.

 

Як йдеться у проекті рішення, ТзОВ «Карпатська нерухомість» будуватиме приватний медичний центр із пологовим будинком на земельній ділянці площею 0,7 га. Цільове призначення землі – для будівництва та обслуговування будівель закладів охорони здоров’я та соціальної допомоги; категорія – землі житлової та громадської забудови. Також ділянка розташована у зоні Г-5 – лікувальні зони відповідно до затвердженого детального плану території.

Виконавчий комітет дозволив забудувати земельну ділянку на вул. Гетьмана І. Мазепи на 22,8%. Висота майбутнього медичного центру із пологовим будинком не повинна перевищувати 25 м.

Як повідомляв Львівський портал, місцеві мешканці виступали проти цього будівництва, оскільки боялись пошкодження власних будинків. Інвестори спільно з представниками Львівської міськради неодноразово проводили зустрічі з львів’янами, аби дійти до порозуміння.

Водночас сьогодні депутат міськради Любомир Босаневич зауважив, що інвестор підписав «мирову угоду» з місцевими мешканцями. Відтак виконавчий комітет у своєму рішенні зобов’язав ТзОВ «Карпатська нерухомість» під час будівництва дотримуватись зазначених у ній положень.

Згідно з даними бізнес-сервісу YouControl, ТзОВ «Карпатська нерухомість» створили у червні 2017 року. Воно зареєстроване у Львові на вул. Антоновича. Засновниками компанії є «Ейбісі Медікавер Холдінг Бі. Ві» (Нідерланди) та «Медікавер Холдінг Лімітед» (Кіпр).

Основний вид діяльності ТзОВ «Карпатська нерухомість» вказаний як діяльність лікарняних закладів. Розмір статуного капіталу становить понад 58 тисяч гривень.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *