ОСТАННІ НОВИНИ

Бути чи не бути першому приватному пологовому у Львові: виконком знову відклав рішення

Соломія Головіна

|

Виконавчий комітет Львівської міської ради сьогодні, 6 липня, затвердив містобудівні умови та обмеження на проектування об’єкта будівництва ТзОВ «Карпатська нерухомість» медичного центру з пологовим будинком на вул. Гетьмана І. Мазепи. Власне на засідання прийшли місцеві мешканці і це питання в черговий раз перенесли. Про це повідомляє кореспондент Львівського порталу.

 

Як зазначила голова Шевченківської районної адміністрації Надія Банах, спільно з мешканцями мікрорайону, депутатами та членами виконкому було проведено обговорення цих містобудівних умов.

«Так, на останній зустрічі, яка відбулася 26 червня, було досягнуто домовленості щодо створення ініціативної групи з мешканців прилеглих будинків для напрацювання остаточного вирішення цього питання, зокрема, проведення технічного огляду стану будинку Мазепи, 23, інженерних мереж, прибудинкової території. Така зустріч має відбутися в стінах районної адміністрації наступного тижня, орієнтовно це відбуватиметься з 10 по 15 липня», – додала вона.

Мешканці побоюються за стан свого будинку, який розташовується поруч із запланованим будівництвом, і, як вони наголошують, вже дає численні тріщини.

«Будинок є великий, позиції людей – неоднозначні… Є великий позитив на сьогоднішній день: громада чітко визначилася і згідна з тим, що там має бути будова. Єдине, що у мешканців є свої точки болю, люди бояться за свій будинок, прилеглу територію…», – зазначив депутат Львівської міської ради Роман Іванців.

Відтак після тривалого обговорення члени виконкому таки вирішили відкласти розгляд цього питання ще на тиждень.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *