ОСТАННІ НОВИНИ

ЛОДА пікетуватимуть за роздачу землі довкола озера в Наварії

Андрій Котенський

|

У понеділок, 16 липня, під стінами ЛОДА заплановано мітинг громади села Наварія, які обурені, що довкола місцевого озера було роздано земельні ділянки. Відповідний заклик до людей у мережі поширила Пустомитівська міська рада, передає кореспондент Львівського порталу.

 

Небайдужих, яких турбує доля земельних ділянок в Наварії, закликають прийти на мирний мітинг 16 липня. Протест відбуватиметься під вікнами Львівської обласної державної адміністрації із 11.00.

«З метою захисту територіальної цілісності громади села Наварія та привернення уваги населення та влади до вирішення проблеми із розкрадання землі (історія із ділянками біля озера в Наварії – авт.), в понеділок, 16 липня 2018 року з 11.00 до 16.00 год, проводитиметься мирний мітинг у сквері «На валах» навпроти Львівської обласної державної адміністрації (м.Львів, вул.Винниченка,18 – авт.)», – йдеться у повідомленні.

Як відомо, голова Львівської ОДА Олег Синютка дав доручення провести службову перевірку щодо виділення землі поблизу озера Наварія у Пустомитівському районі учасникам АТО. Виявилося, що не всі, хто отримав ділянку згідно із його розпорядженням, являється учасником бойових дій.

Раніше голова ЛОДА на підставі клопотань учасників АТО виділив 83 ділянки біля озера Наварія. Втім, як пишуть ЗМІ, у списку 83 щасливчиків опинилися не тільки учасників АТО, а й ціла низка бізнесменів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *