ОСТАННІ НОВИНИ

У Городоцькому районі викрили підпільну АЗС

Дарина Смеречанська

|

У Городоцькому районі на Львівщині припинили діяльність підпільної АЗС, де здійснювалася незаконна реалізація дизпалива сумнівного походження без відповідних дозвільних документів. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУ ДФС у Львівській області.

 

Описано та вилучено автозаправний комплекс орієнтовною вартістю 100 тис. грн, а також дизельне паливо, яке зберігалось в резервуарі об’ємом 10 тонн, орієнтовною вартістю 300 тис. грн.

Додамо, що із початку року правоохоронцями фіскальної служби області вже виявлено 12 нелегальних АЗС. У кожному випадку щодо правопорушників складено протоколи про адміністративні правопорушення щодо порядку провадження господарської діяльності згідно з ч.1 ст.164 Кодексу України про адміністративні правопорушення, які скеровано до суду. За рішенням суду відповідальність за цією статтею КУпАП може сягати до 2 тисяч неоподаткованих мінімумів доходів громадян, з конфіскацією продукції, знарядь, сировини і грошей, одержаних внаслідок скоєного правопорушення.

Фото: ДФС

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *