Депутати підтримали петицію львів’ян щодо обов’язкового прибирання за собаками

|

Сьогодні, 12 липня, під час сесії Львівської міської ради підтримали електронну петицію «Зобов’язати власників собак прибирати екскременти за своїми вихованцями». «За» відповідну ухвалу проголосували 48 депутатів, передає кореспондент Львівського порталу.

 

Як зазначив начальник управління «Секретаріат ради» Львівської міськради Юрій Лукашевський, електронна петиція набрала необхідних 500 голосів менше, ніж за два місяці.

Автор петиції Петро-Юрій Репко просить міську раду встановити у скверах та парках спеціальні апарати з пакетами та зобов’язати власників тварин використовувати їх у прибиранні фекалій.

Щодо тих львів’ян, які не прибиратимуть за своїми улюбленцями, мерію просять запровадити штрафні санкції. А комунальникам пропонують стежити за дотриманням чистоти після вигулу домашніх улюбленців у парках і скверах Львова.

Відтак депутати підтримали електронну петицію, і до наступного пленарного засідання у міській раді мають напрацювати дорожню карту щодо того, яким чином зобов’язати мешканців прибирати за своїми тваринами.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *