ОСТАННІ НОВИНИ

Міськраду Львова просять змінити схему руху маршрутки №2а

Наталя Дуляба

|

Львівську міську раду просять змінити схему автобуса №2а, який сьогодні курсує за маршрутом «Кільцева дорога – Університет». Відповідну електронну петицію зареєстрували у Єдиній системі місцевих петицій, передає кореспондент Львівського порталу.

 

Автор петиції Остап Олексів просить міську раду Львова відновити схему маршруту автобуса №2а, затверджену ще у 2012 році. Тоді він курсував від вулиці Збиральної за маршрутом: вул. Городоцька – просп. Свободи – пл. Галицька – вул. Підвальна – вул. Гонти – вул. Городоцька. Шість років тому на час ремонту вул. Городоцької та Чернівецької маршрут тимчасово змінили, однак автобус їздить за ним дотепер.

«Така схема руху забезпечить належне довезення громадян до автостанції «Західна» із самого серця міста Львова. Також сполучить три ринки, а саме «Привокзальний», «Добробут» та «Галицький», – йдеться у тексті петиції.

Також автор наголошує, що така схема руху автобуса №2а покращить доїзд мешканців вул. Ряшівської, Патона, Виговського до вул. Кульпарківської та В. Великого, адже від учора, 9 липня, у Львові перестав курсувати тролейбусний маршрут № 10.

Для того, щоб Львівська міська рада розглянула цю петицію, потрібно, аби вона зібрала 500 підписів. Станом на сьогодні, 10 липня, під нею підписались лише сім осіб.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *