ОСТАННІ НОВИНИ

Від сьогодні призупинив роботу тролейбусний маршрут №10

Юлія Шпак

|

Від сьогодні, 9 липня, призупинив свою роботу тролейбусний маршрут № 10. Вивільнені тролейбуси планують залучити до роботи на маршрутах № 2, 9 та 12. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

 

Як повідомив заступник директора департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР з питань транспорту Андрій Білий, призупинення роботи тролейбусного маршруту № 10 не буде відчутним для пасажирів, оскільки на автобусному маршруті 2а, який курсує за ідентичним маршрутом, буде збільшено кількість автобусів та збільшено тривалість роботи.

«Ми проаналізували звернення мешканців щодо призупинення роботи тролейбусного маршруту № 10. Хочу запевнити, що пасажири не відчують його відсутності, оскільки на автобусному маршруті 2а, який курсує за ідентичним маршрутом, буде збільшено кількість автобусів та збільшено тривалість роботи.

Ці заходи проводяться з метою оптимізації тролейбусного руху та підсилення інших тролейбусних маршрутів. Адже вивільнені тролейбуси плануємо залучити до роботи на маршрутах № 2, 9 та 12. Це дасть змогу знизити інтервал руху на вказаних маршрутах та забезпечити більш регулярні перевезення у південно-центральній частині міста», — розповів директор департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР.

Щодо зауважень та пропозицій до роботи громадського транспорту Львова можна звертатися в управління транспорту ЛМР або на «Гарячу лінію міста» за номером 15−80.

Нагадаємо, за інформацією ЛКП «Львівелектротранс», відновити рух тролейбусів на маршруті № 10 буде доцільним після купівлі нового рухомого складу, набору нових водіїв та реконструкції контактної мережі на перехресті вул. Виговського — вул. Любінська з влаштуванням повороту ліворуч з вул. Виговського на вул. Любінську (в напрямку центру).

Цьогоріч ЛКП «Львівелектротранс» у співпраці із Європейським банком реконструкцій та розвитку, придбає 50 нових тролейбусів, чим суттєво підвищить якість та надійність електротранспортної інфраструктури міста.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *