ОСТАННІ НОВИНИ

Львівські правоохоронці затримали 17-річного серійного злодія

Олександр Косик

|

У Львові судитимуть неповнолітнього зловмисника, причетного до низки крадіжок. За скоєне йому загрожує позбавлення волі на строк до п’яти років. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області.

 

У Личаківський відділ поліції надійшла заява від 34-місцевої мешканки. Жінка повідомила, що 28 травня невідома особа викрала її рюкзак з речами, який вона залишила на кріслі біля входу в один із львівських храмів на час богослужіння. Загальна сума заподіяних збитків – понад п’ятсот гривень.

Працівники поліції встановили, що до вчинення крадіжки причетний раніше судимий 17-річний львів’янин. Йому повідомлено про підозру у скоєнні злочину за ч.2 ст.185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Максимальне покарання, передбачене за скоєння цього злочину, – позбавлення волі на строк до п’яти років. Обвинувальний акт скерований на розгляд суду.

Також  встановлено, що юнак причетний ще до кількох крадіжок, вчинених на території Львова та області з автомобіля та різних установ і закладів. За цими фактами проводиться досудове розслідування.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *