ОСТАННІ НОВИНИ

На місці французького парку у Палаці Потоцьких вже почали зводити сцену для фестивалю LvivMozArt

Олександр Косик

|

17 липня у Львові стартує Міжнародний фестиваль симфонічної музики LvivMozArt. Однією з основних локацій цьогоріч стане MozartArena, яку будують на території Палацу Потоцьких, де у п’ятницю, 6 липня, знесли зелені насадження. Зараз на цьому місці вже почали зводити сцену, передає кореспондент Львівського порталу.

 

За словами дирекції палацу, кущі, висаджені Борисом Возницьким, насправді нікуди не зникли, а відсаджені далі від центру газону. Це було зроблено, тому що ці насадження почали всихатись. Окрім того на цьому місці обіцяють облаштувати новий, італійський парк.

«Генеральний директор ЛНГМ Тарас Возняк зустрічався з представниками Державної екологічної інспекції України та представниками Галицької районної адміністрації міста Львова – претензій до правомірності дій чинної адміністрації Галереї немає», – йдеться у повідомленні.

Також відомо, що 14 липня у парку палацу встановлять сцену фестивалю LvivMozArt. Спеціально до фестивалю, позаду комплексу Палацу Потоцьких організатори побудують новий концертний майданчик – MozartArena, де окрім концерту-відкриття відбуватимуться симфонічні і камерні концерти та програми для дітей.

Зазначимо, що після фестивалю тут обіцяють засіяти новий газон та розпочати висадку італійського парку.

Фото: Наряча лінія міста (Олена Кравченко), соцмережі, mozart.lviv.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *