ОСТАННІ НОВИНИ

На вихідних у Львові пройде молодіжний фестиваль «Фольклорний передзвін»

Юлія Шпак

|

Упродовж 5-7 липня у Львові відбудеться ІІІ Міжнародний молодіжний фестиваль «Фольклорний передзвін». Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

 

«Міжнародний фестиваль – це чудова промоція культури, історії Львова та України. В час, коли на Сході точаться бойові дії, є актуальною участь у фестивалі творчих колективів з Львівської, Тернопільської, Донецької та Луганської областей. Це допоможе дітям заприятелювати з однолітками, краще пізнати один одного, покаже єдність України в своїх прагненням і цінностях», – зазначила директор департаменту з питань культури, національностей та релігій Львівської ОДА Мирослава Туркало.

На фестиваль запросили молодіжні фольклорні колективи різних жанрів – танцювальний, вокальний з України (Львівської, Тернопільської, Донецької та Луганської області), Республіки Польща, Словацької Республіки. Фестиваль відбуватиметься у формі культурно – мистецького табору дітей – учасників творчих колективів Польщі, Словаччини та України, на якому молодь вивчатиме польську, словацьку, лемківську, українську пісню і танець з репертуару колективів – учасників фестивалю.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *