ОСТАННІ НОВИНИ

За червень у Львові сталося 210 псевдозамінувань

Омелян Шевчук

|

За червень в міську раду надійшло 210 неправдивих повідомлень про замінування у Львові. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ЛМР.

 

Як розповіли в департаменті адміністративних послуг Львівської міської ради, впродовж червня до мерії надійшло 210 неправдивих електронних повідомлень про закладення вибухових пристроїв за різними адресами у Львові. Львівська міська рада повторно скерує листи у правоохоронні органи для вжиття відповідних заходів.

Так, впродовж червня до Львівської міської ради надійшло 210 електронних повідомлень про закладення вибухових пристроїв за різними адресами у Львові.

Як зазначено у листі, який скерувала мерія Міністру внутрішніх справ України, працівник «Гарячої лінії» міста, який отримує такі повідомлення, згідно внутрішніх інструкцій, невідкладно інформує відповідні служби міста, в тому числі правоохоронні органи. Під час отримання таких повідомлень працівник немає жодної технічної та юридичної можливості встановити їх автора. Повідомлення про закладення вибухових пристроїв за різними адресами у Львові продовжують систематично надходити до Львівської міської ради, і це призводить до необґрунтованого навантаження на відповідні служби у місті, які зобов’язані реагувати на такі повідомлення, а також дестабілізує ситуацію в місті. І на сьогодні не отримано підтвердження щодо жодного факту, описаного в повідомленнях. Тому мерія просить негайного реагування та вжиття всіх заходів для припинення правопорушень у Львові.

Від Головного управління національної поліції у Львівській області надійшла відповідь, що за вказаними фактами слідчими підрозділами ГУНП у Львівській області проводиться досудове розслідування у кримінальних провадженнях. Хід досудового розслідування у вказаних кримінальних провадженнях перебуває на контролі у керівництва ГУНП у Львівській області.

Раніше Львівський портал повідомляв, що працівники СБУ з’ясували, що хвиля псевдомінувань, яка останнім часом з головою накрила Львів, – з Росії.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *